Fjernelse af slap hud på maven

Anmeldelse af opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik) hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 6. maj 2005


Tidspunkt for behandlingen:maj 2005
Behandling:Opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik)
Behandler:Erik Løntoft

Personlig beretning

Den 3 maj 2005, fik jeg endelig fjernet mit overskydende maveskind, på Mølholm. Min kirug var Erik Løntoft, og jeg har kun godt at sige om ham. Behagelig mand, morsom, rolig, og så kunne man med det samme mærke at han ved hvad han har med at gøre. Allerede til forundersøgelsen følte jeg mig tryg og i gode hænder – og det var jeg da også. Operationen gik super, personalet – pleje- og narkose – var alletiders. Den bedste behandling man kan ønske sig. Jeg ville helt klart vælge Mølholm igen!
5 stjerner til Mølholm, og Erik Løntoft!!!

Randi

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.