Fjernelse af maveskind, muskler syet sammen, Brystforstørrende operation

Anmeldelse af opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik) hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 4. maj 2007


Tidspunkt for behandlingen:jan 2007
Behandling:Opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik)
Behandler:Christian Bang

Personlig beretning

Jeg vil sige at jeg i mit forløb, løb ind i komplikationer, i form af infektion. På trods af det var Christian utrolig god til at gøre så jeg følte mig tryg. Han ringede hjem til mig, så jeg, på trods af jeg var hjemme, følte han havde “tjek” på mig.

Det der gør jeg vil give denne bedømmelse er, at jeg ved nu, hvor vigtig det er, når tingene går skævt, så er den støtte Christian gav i den trælse tid, lige så meget værd, som det arbejde han udførte. Han har den personlighed, der gør, at vi som patienter er trygge, da han ser det hele menneske, og ikke kun det arbejde, der skal udføres.

Jeg står idag, med et pænt resultat, set den tid der er gået i betragtning, på trods af en ekstra omvej. Og jeg ved, at resultatet kun bliver endnu pænere som tiden går.

Med venlig hilsen og alt den ros, der kan gives til Christian Bang

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.