Min beretning

Anmeldelse af fedtsugning hos Citadellkliniken, indsendt 20. maj 2009


Tidspunkt for behandlingen:maj 2009
Behandling:Fedtsugning
Behandler:Dr. Peter Cosmo

Personlig beretning

Min beretning!

Jeg har fået foretaget 2 kosmetiske operationer hos Dr. Peter Cosmo fra Citadellkliniken.

Den første var i juni 2007, hvor jeg skulle have et brystløft samt silikoneimplantat.

Grunden til denne operation var, at jeg efter 2 fødsler havde mistet alt fylde i mine bryster og havde tidligere haft meget store bryster, så det var et temmelig stort problem for mig at have sådan et par “hudlapper” i en alder af 28 år!

Dr. Peter Cosmo fortalte mig allerede ved konsultationen, at det ville blive svært, da jeg havde så meget hud, men han påtog sig nu alligevel opgaven.

Da operationsdatoen oprandt, tog jeg til den smukke Citadellklinik i Landskrona og blev mødt af et super serviceminded og kærligt personale. Jeg følte mig i de bedste hænder, fra jeg trådte ind ad døren!

Operationen gik godt, og jeg vågnede op på min enestue, hvor jeg igen fik en fantastisk behandling.

I dag er jeg simpelthen så glad for mine bryster. De er blevet så flotte på trods af det svære indgreb, og jeg har aldrig fortrudt.

Så da jeg for nylig besluttede at få en fedtsugning af mine knæ, som jeg altid har været utrolig ked af, var det en hel naturlig beslutning at vælge Dr. Peter Cosmo.

Endnu engang blev jeg mødt med varme og glæde af hele personalet og igen fik jeg bare den bedste behandling. Alle kunne huske mig fra sidste gang og gav mig en følelse af at være noget specielt!

Det var igår, jeg blev opereret, og jeg er allerede super positiv over resultatet. Jeg har ikke særlig store hævelser, som jeg ellers havde regnet med og allerede nu kan jeg se, at han har fået fjernet præcis det, som jeg gerne ville have væk.

Så endnu engang er det topkarakter til Citadellklinikken!

Jeg er bestemt ikke færdig med at få kosmetiske operationer. Jeg arbejder selv i skønhedsbranchen, og det er vigtigt for mig at se godt ud, og der er ingen tvivl om, at jeg igen vælger Citadellklinikken, både pga. det kosmetiske resultat, men også pga. det fantastiske personale, som man næsten helt kommer til at savne, når man forlader stedet!

Jeg anbefaler Citadellklinikken til alle, jeg kender, og lige så giver jeg her mine højeste anbefalinger! :-)

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  08:00 - 17:00
 • tirsdag
  08:00 - 17:00
 • onsdag
  08:00 - 17:00
 • torsdag
  09:00 - 16:00
 • fredag
  09:00 - 15:00
location_onLandskrona, Malmø

Landskrona

Selma Lagerlöfsv. 55, Landskrona 261 31,

Malmø

Stortorget 13, Malmø 211 22,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.