Jeg blev taget meget fint imod på klinikken, blev tilbudt noget at drikke samt chokolade

Anmeldelse af fedtfrysning hos Inviocare, indsendt 18. februar 2017


Tidspunkt for behandlingen:dec 2016
Behandling:Fedtfrysning
Behandler:Pia

Personlig beretning

Jeg blev taget meget fint imod på klinikken, blev tilbudt noget at drikke samt chokolade. Før behandlingen fik jeg taget alle mine mål og der var god tid til mig.

Jeg følte, at jeg var i de bedste hænder, hvilket var meget vigtigt for mig – særligt da det var min første fedtfrysning.

Jeg var overrasket over så god service, jeg fik. Jeg blev ringet op dagen efter, for at høre hvordan jeg havde det, hvilket jeg ikke har prøvet før i forbindelse med andre behandlinger.

Jeg kunne se et synligt resultat et par uger efter behandlingen, og jeg havde opnået et meget fint resultat 4 uger efter, da jeg var til kontrol.

Så mine bedste anbefalinger til Pia som udførte behandlingen!

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onPalægade 4 3. th., 1261 København K

København K

Palægade 4 3. th., 1261 København K,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.