Jeg fik en fedtfrysning af maven hos Inviocare

Anmeldelse af fedtfrysning hos Inviocare, indsendt 18. oktober 2016


Tidspunkt for behandlingen:aug 2016
Behandling:Fedtfrysning
Behandler:Erla

Personlig beretning

Jeg fik en fedtfrysning af maven hos Inviocare. Jeg var en smule nervøs i starten, da jeg ikke vidste hvordan behandlingen skulle forløbe, men vidste at maven skulle fryses ned til -8 grader.

Da jeg kom ind på klinikken blev jeg meget overrasket over de smukke store lokaler og allerede der var det tydeligt, at det er professionelle mennesker, som arbejder der. Sygeplejersken forklarede om behandlingen og hvad jeg kunne forvente af resultat og jeg stillede selv nogle spørgsmål. Allerede efter 2 uger havde jeg tabt 1,5 cm i livet, hvilket overraskede mig meget.

Jeg skal snart til tjek efter 12 uger og jeg kan tydeligt se, at jeg har tabt mig yderligere. Prisen er meget overkommelig for sådant et resultat og jeg er en meget glad kunde, der uden tvivl kommer igen. Også gerne for nogle af deres andre behandlinger, da priserne er utrolig gode og personalet så professionelt.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onPalægade 4 3. th., 1261 København K

København K

Palægade 4 3. th., 1261 København K,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.