Mine oplevelser med Mølholm er utrolig positive, skulle jeg opereres igen blev det helt bestemt der

Anmeldelse af brystreduktion hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 23. januar 2005


Tidspunkt for behandlingen:jan 2005
Behandling:Brystreduktion
Behandler:

Personlig beretning

Mine oplevelser med Mølholm er utrolig positive, skulle jeg opereres igen blev det helt bestemt der, uden tvivl. En utrolig dygtig kirurg, meget seriøs og forklarede mig til punkt og prikke om evt. risikoer ved indgrebet. Det er en oplevelse jeg har i mig resten af livet, jeg kan ikke rose Mølholm nok! Derudover var det et utrolig flot sted, stuerne var som hotelværelser og maden ala carte :-) Jeg kommer der gerne igen. Se evt. mine før/efter billeder på min hjemmeside jeg har lavet på www.brystreducering.dk denne side blev lavet fordi der ikke findes ret meget materiale om brystformindskende operationer.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.