Jeg har ikke en finger at sætte på mit forløb på Amalieklinikken

Anmeldelse af brystløft hos Amalieklinikken, indsendt 22. januar 2018


Tidspunkt for behandlingen:nov 2017
Behandling:Brystløft
Behandler:Jens Jørgen Elberg

Personlig beretning

Jeg har ikke en finger at sætte på mit forløb på Amalieklinikken. Dette var et stort skridt for mig at tage, og var en meget følsom situation og jeg følte mig behageligt tilpas hele vejen igennem. Fra start til slut var alt personale, fra kirurgen til anæstesilægen til sygeplejerskerne behageligt selskab og yderst professionelle.

Indlæggelsen de 24 timer var ligefrem hyggelig, og sygeplejerskerne var lattermilde og havde den perfekte tilgang og imødekommenhed.

Det er kun 2 uger efter operationen, og jeg kan endnu ikke se det færdige resultat. Jeg vil dog sige at alt ser flottere og bedre ud end mine forventninger. Arrene afhænger meget af mine egne valg og hvorvidt jeg passer på, men jeg er blevet syet efter bedste evner og jeg kunne ikke have bedt om bedre.

Som nævnt tidligere følte jeg mig tryg og velinformeret hele vejen igennem, og modtog også en mappe som jeg fik med hjem med information om operationen, den smertestillende behandling og hvad der kunne forventes og skulle undgås efter operationen. Alt dette var jeg blevet informeret om i forvejen, af rart og professionelt personale, dog har mappen været en lykke for mig dagene efter.

Der er ingen finger at sætte på kundevenligheden eller personalet. Alt oversteg mine generelle forventninger til en klinik, og var ikke bare 100% iorden, men 200% iorden.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  10:00 - 14:00
 • tirsdag
  10:00 - 14:00
 • onsdag
  10:00 - 14:00
 • torsdag
  10:00 - 14:00
 • fredag
  10:00 - 14:00
location_onKøbenhavn K, København K

København K

Dr. Tværgade 30, 3. sal, 1302 København K,

København K

Amalieklinikken Anti-Age, Borgergade 20, st., 1300 København K,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.