Brystløft og udtagelse af implantater

Anmeldelse af brystløft hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 7. juli 2007


Tidspunkt for behandlingen:maj 2007
Behandling:Brystløft
Behandler:Slaven Bojanovic

Personlig beretning

Fik den 21-05-07 fjernet implantater og lavet brystløft. gik fra 70F til 70C. er oven ud lykkelig for resultatet. Slaven Bojauovic førte kniven, han er meget professionel. Kan varmt anbefale ham.

Kom med et par store, grimme, uformelige bryster. Kunne ikke forestille mig, hvordan han kunne få noget pænt ud af dem. Han var meget ærlig, rigtig god info.

Resultatet er langt pænere, end jeg nogensinde havde turde drømme om. De er blevet så flotte, arrene er utroligt flotte. Brysterne er ens og sidder lige, hvor de skal.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.