Jeg besluttede mig for et brystløft efter et stort vægttab

Anmeldelse af brystløft hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 7. juni 2009


Tidspunkt for behandlingen:jun 2009
Behandling:Brystløft
Behandler:Slaven Boljanovic

Personlig beretning

Jeg besluttede mig for et brystløft efter et stort vægttab. Jeg Ringede til klinikken og fik med det samme en tid til 3 dage efter. Blev modtaget med venlighed og fik min undersøgelse.

Vi aftalte tid til operation 14 dage efter, og den er nu overstået for 5 dage siden. Og selv om hævelsen er der endnu, (aftagende) er jeg nok ikke til at skyde igennem. Boljanovic har gjort mig til nok verdens lykkeligste kvinde. Jeg har kunnet bestå Blyanttesten med fuld bravour i mange år, og kunne nok have nået i Guiness med det. Men nu må jeg sige der ikke kan ligge en eneste blyant under brysterne, og det er nok første gang i mit liv de sidder “normal”.

Jeg er så glad for at jeg har fået det gjort, Og er overrasket over, at jeg stort set nu 5 dage efter ikke har smerter, andet end hvis jeg lige laver en falsk bevægelse! Men ellers kan jeg kun anbefale ulykkelige kvinder at tage det skridt! Jeg skulle hve gjort det før, men angsten var større!

TUSIND TAK FOR AT DU HAR ÆNDRET MIT LIV TIL DET GODE SLAVEN BOLJANOVIC. JEG HÅBER DU BLIR DEN DER SKAL LAVE MIN MAVE. SÅ FØLER JEG MIG I DE BEDSTE HÆNDER!

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.