Herefter får de tilladelse

Anmeldelse af brystforstørrelse med eget fedt hos AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center, indsendt 5. november 2018


Tidspunkt for behandlingen:apr 2018
Behandling:Brystforstørrelse med eget fedt
Behandler:Helle Skyum & Ole Momsen

Personlig beretning

Efter et vægttab på 76kg var der ikke meget fylde tilbage i mine egne bryster, så jeg blev henvist til en brystløftoperation, men da det offentlige ikke kunne overholde behandlinstiden endte jeg på Aros – hvilket jeg uden tvivl antager var det bedste der kunne ske!

Helle Skyum havde året inden fortaget en operation af min mave og efter et overuden tilfredsstillende resultat var det også kun naturligt at Helle skulle stå for min brystoperation.

Helle får tilladelse til at foretage et brystløft, men hun får afslag 3 gange på at lave er brystløft med tilføring af eget fedt omme fra fedtdepoter på ryggen, da det offentlig ikke mente det kunne lade sig gøre. Helle søger igen, hvor Ole Momsen også er med inde over ansøgningen.
Herefter får de tilladelse.

Helle og Ole foretage operationen i samarbejde. Og jeg kan kun sige at resultatet af operationen er over ALT forventning!

Jeg er Helle og Ole dybt taknemmelig for hjælpen og deres “kamp” på mine vegne. De er så dygtige kirugere at de vidste, hvilken metode der ville give det bedste resultat og øge min livskvalitet. Det betyder at jeg nu har et par pæne bryster som så absolut har øget min livskvalitet!

Helle og Ole får mine varmeste anbefalinger!!!!!

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onSkejbyparken 154, 8200 Århus N

Århus N

NULL, Skejbyparken 154, 8200 Århus N,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.