Udover det var han god til at besvare de spørgsmål, jeg havde

Anmeldelse af brystforstørrelse med brystimplantater hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 23. juli 2007


Tidspunkt for behandlingen:maj 2007
Behandling:Brystforstørrelse med brystimplantater
Behandler:Slaven Boljanovic

Personlig beretning

Jeg fik foretaget en brystforstørrende operation af Slaven Boljanovic, han er en meget professionel kirug og mit resultat er virkelig blevet yderst tilfredsstillende, mine bryster er virkelig flotte og de sidder som de skal.

Der har heller ikke været nogle problemer med dem siden hen, udover at jeg ikke kunne tåle det englehud der blev puttet på arrene, men det er jo ikke deres skyld.

Til forundersøgelsen forklarede han fint om de komplikationer, der kan opstå, og han spurgte også ind til, om jeg var sikker på mit valg, da jeg er meget ung, så det er tydeligt at mærke at han er profesionel.

Udover det var han god til at besvare de spørgsmål, jeg havde.

På selve operationsdagen var personalet meget venlige og jeg nåede slet ikke at blive nervøs eller noget, da det hele bare kørte som det skulle, og jeg blev rigtig godt informeret om, hvad der skulle ske.

Dog er det som om, at klinikken, efter at man har fået fortaget sin operation, ikke er så interreseret i en mere, jeg oplevede i hvert fald, at det var lidt svært at få svar på eventuelle spørgsmål efterfølgende. Så det er grunden til at det trækker ned.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.