Jeg ankom kl 7.30

Anmeldelse af brystforstørrelse med brystimplantater hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 13. oktober 2015


Tidspunkt for behandlingen:jun 2015
Behandling:Brystforstørrelse med brystimplantater
Behandler:Slaven Boljanovic

Personlig beretning

Jeg ankom kl 7.30. Det er første gang jeg nogensinde er blevet opereret i fuld narkose, og jeg var meget nervøs for narkosen. Tanken om det virker skræmmende på mig. Men inden operationen overlod jeg fuldstændig min krop i sygeplejerskernes trygge hænder, og jeg var overhovedet ikke nervøs. De havde allesammen virkelig styr på det, der skulle ske.

Kl. ca. 8.45 blev jeg hentet ind på operationsbordet, hvor jeg blev holdt i hånden af en sygeplejerske, indtil narkosen slog mig ud.

Pludselig vågnede jeg på min stue igen ca kl. 10, og det hele var overstået. Min sygeplejerske Kirsten Christensen på sengeafsnittet koblede mig til overvågning og satte en varmeblæser igang, da jeg begyndte at fryse og ryste over hele kroppen. Jeg var ret døsig og træt længe. Fik tilbudt mad flere gange, men kunne ikke få noget ned før ved 15-tiden.

Ved 15.30-tiden følte jeg mig frisk nok til at komme hjem, så jeg fik mit eget tøj på og gik lidt rundt. Pludselig blev jeg meget svimmel, og straks fløj Kirsten hen til mig, fik mig ned og ligge på sengen og satte mig på overvågning igen. Mens jeg lå og kom ovenpå igen, kom Slaven Boljanovic ind og berettede mig om operationen, samt gav mig en grundig vejledning til, hvad jeg måtte og ikke måtte de efterfølgende uger, samt hvordan jeg skulle pleje mit operationssår.

10 minutter senere, var jeg klar til at tage hjem. Jeg fik en pose med forskellige slags smertestillende piller og noget informationsmateriale med, hvor jeg skulle ringe hen, hvis der blev noget. Kl 16.30 forlod jeg hospitalet.

Da jeg kom hjem, skulle jeg jo lige se på mine nye fortrin… Og wau, allerede nu – trods hævelse – er jeg lykkelig for resultatet. Slaven har virkelig forstand på, hvad han laver!

Under hele forløbet var det tydeligt, at det for både læger og sygeplejersker var ren rutine. Der var ingen stress på og intet pres på mig for at jeg skulle komme op. Jeg fik den tid og pleje, jeg havde behov for.

Jeg kan kun anbefale Mølholm!

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.