Efter min BFO var min behandling under alt kritik

Anmeldelse af brystforstørrelse med brystimplantater hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 2. december 2013


Tidspunkt for behandlingen:dec 2013
Behandling:Brystforstørrelse med brystimplantater
Behandler:Christoffer Ingves

Personlig beretning

Ved min forundersøgelse var de meget smilende og imødekommende, dog havde Sandie og Christoffer en lidt negativ tone overfor hinanden, som ikke var så rart at høre på.

Efter min BFO var min behandling under alt kritik. Jeg har fået tydelige dobbeltfolde under begge bryster, ingen kavalergang, lidt hængende bryster. Har været til second opinion ved en kirurg på aleris-Hamlet i Århus, som vurdere resultatet under middel. Jeg udtrykte min frustration til Ingves som sagde, at de var i hvertfald blevet meget pænere end før, og hvis jeg ville have en ny operation skulle jeg betale 27.000 igen. Og han hverken var til at stikke eller hugge i.
Under al kritik!

Alle kirurger laver fejl, en dygtig kirurg laver fejlen om, uden tøven. Jeg vurdere Ingves til ikke at være en dygtig kirurg, da han ikke vil stå inde for hans arbejde, og er ligeglad med hans kunder efter, at de har betalt. Jeg gik grædende derfra og fik desværre ikke mine drømmebryster, så det må jeg sparer op til endnu en gang hos en dygtig kirurg, som kan stå inde for sit arbejde.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.