Alt er gået vellykket. Jeg forventede slet ikke et så fint resultat

Anmeldelse af brystforstørrelse med brystimplantater hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 11. august 2009


Tidspunkt for behandlingen:dec 2008
Behandling:Brystforstørrelse med brystimplantater
Behandler:Slaven Boljanovic

Personlig beretning

Alt er gået vellykket. Jeg forventede slet ikke et så fint resultat! Mine bryster var MEGET forskellige og vupti (: Nu har jeg de smukkeste symetriske bryster.

Jeg takker virkelig Mølholm privathospital for den fantastiske behandling og det enestående resultat. Slaven B. gjorde et så flot resultat, og sygeplejeskerne var de sødeste og mest omsorgsfulde, man kunne tænke sig.

Jeg må indrømme, at jeg gik i chok, da jeg vågnede efter operationen og besvimede, men de var der straks! Faktisk var jeg ikke rigtig alene. Der sad en hos mig hele tiden, talte til mig mv.

Resultatet herefter har bare været godt!
Jeg havde ufattelig mange smerter, især i det ene bryst, men før operationen gik det nærmest “indad” i det bryst, så det er måske klart nok. Jeg havde ikke forventet, at mine bryster skulle komme til at blive symetriske.. men det fik Slaven gjort. Og hvor er jeg glad for det!

Jeg blev meget syg af morfinen, så det var svært at holde smerterne ud. Men det er meget normalt og desværre bare ærgeligt. Jeg havde også fået andet men dog mildere smertestillende med.
Nu her over et halvt år efer, trives mine bryster fint. De er da stadig ømme til tider og har ikke fået alt følelsen tilbage. Arret heler okay, men jg tror, jeg vil prøve med noget E-vitamin creme.

De er ret små, men grundet, jeg intet havde før, kunne de ikke laves så store. Jeg tror ikke, jeg kan vente 10 år, på at blive opereret igen. Men lige nu er jeg okay tilfreds med dem, som de er. Glæder mig dog til at få lavet dem lidt større.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.