Behandling af pigmentforandringer med laser/IPL

Anmeldelse af behandling af pigmentforandringer med laser/IPL hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik, indsendt 28. september 2016


Tidspunkt for behandlingen:maj 2016
Behandling:Behandling af pigmentforandringer med laser/IPL
Behandler:David Benjamin

Personlig beretning

Klinikken er pæn og centralt beliggende. Der er masser af plads, og i venteområdet er der frisk vand og læsestof.

Jeg har ar efter en mislykket laseroperation, hvor behandleren (ikke Cosmo) havde skruet for højt op for styrken, så jeg fik dybe brandsår i ansigtet. Læge David Benjamin og hans kompetente stab har sørget for, at jeg kommer igennem et behandlingsforløb, hvor mine ar kan blive udjævnet.

Jeg er jævnligt til kontrol, hvor det vurderes, hvordan styrken på min næste behandling skal være, og om der evt skal andre behandlingsformer ind over. Jeg får god rådgivning, f.eks. vedrørende udsættelse for sollys og hvilke cremer som jeg bør anvende.

Personalet er altid smilende og venligt overfor kunder, og er gerne behjælpelige med tidsbestilling og rådgivning omkring produkter.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onNy Vestergade 1, 1. sal, 1471 København K

København K

Ny Vestergade 1, 1. sal, 1471 København K,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.