Turen hjem i flyet gik fint, jeg er stadig under helingsprocessen

Anmeldelse af fedtsugning hos Dr. Özge Ergün Clinic, indsendt 21. oktober 2019


Tidspunkt for behandlingen:sep 2019
Behandling:Fedtsugning
Behandler:DR. Özge Ergün

Personlig beretning

Efter jeg tog beslutningen om at få udført operationen, bestilte jeg min flybillet og kontaktede min kontaktperson som sørgede for al transport til og fra lufthavn, hotel og klinikken. De sørgede for at jeg havde det behageligt under hele forløbet. Der blev anbefalet at jeg skulle tage en med som støtte/ hjælper, men jeg tænkte at det havde jeg da ikke brug for. Det kan jeg sagtens klare selv! Stor fejlvurdering af mig!! Selvom jeg klarede det meste selv under mit hotelophold mm, ville jeg ønske at jeg havde taget min kone med. Man får brug for en ekstra hånd og godt selvskab den første uge, især på hotellet.
Turen hjem i flyet gik fint, jeg er stadig under helingsprocessen. Hævelserne er så småt ved at aftage sig og jeg er begyndt at kunne gå ture og tage tøj på selv. Jeg ser frem til det endelig resultat, og jeg holder stadig kontakt med min kontaktperson. Jeg kan varmt anbefale klinikken med deres omsorgsfulde personale og deres super dygtige kirurg/ læge.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  14:00 - 19:00
 • tirsdag
  14:00 - 19:00
 • onsdag
  14:00 - 19:00
 • torsdag
  14:00 - 19:00
location_onIstanbul, København K

Istanbul

Fulya Teras, C1-67, Hakki Yeten Cad. No:11, Fulya, Istanbul 34365,

København K

Langebrogade 5, 1411 København K,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.