Efter 3 børn havde jeg en stor diastase i maven, som ikke kunne genoptrænes

Anmeldelse af opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik) hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 28. september 2016


Tidspunkt for behandlingen:aug 2016
Behandling:Opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik)
Behandler:Slavan Boljanovic

Personlig beretning

Efter 3 børn havde jeg en stor diastase i maven, som ikke kunne genoptrænes. Jeg havde forsøgt mig med målrettet genoptræning gennem specialister på området i ca. 1 år. Så operation var den eneste vej for at få styr på min mave. Jeg havde desuden ingen bryster tilbage overhovedet!

Efter en del research fandt jeg frem til Slavan og besøgte ham til en forundersøgelse. Efter den undersøgelse var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ville vælge ham. Jeg havde et par stykker i kikkerten, men var i tvivl om, hvem jeg skulle vælge. Jeg er i dag også sikker på, jeg valgte rigtigt.

Jeg følte mig meget tryg allerede fra forundersøgelsen. Faktisk så tryg at jeg nærmest bad ham vælge bryststørrelse, implantatatmodel mv. Selvfølgelig havde jeg givet udtryk for, hvad jeg gerne ville have – en slags rekonstruktion af hvad jeg engang havde – og han var hurtig til at finde den helt rigtige løsning. Jeg satte mig faktisk ikke selv ind i alle de slags modeller af plantatet mv. der findes. Han er eksperten og fremstod meget proffessionel og troværdig. Vedrørende min mave kunne jeg også fornemme, at den havde han også rigtig godt styr på.

På operationsdagen blev jeg godt modtaget og også her følte jeg mig i venlige, kompetente og professionelle hænder. Operationen gik godt og om aftenen fik jeg serveret rigtig god mad, som jeg selv havde valgt. Sygeplejeskerne var der med det samme når man ringede og de var søde, kompetente og hjælpsomme. Slavan var også forbi efter operationen og også inden jeg skulle hjem. Alt var gået godt.

Jeg fik god vejledning med hjem og et tlf jeg kunne ringe på døgnet rundt. Jeg fik plaster mv, en bh og 2 mavebælter med hjem samt diverse papirer, certifikater på implantater mv. 14 dage senere fik jeg fjernet sting og tilset af Slavan. Igen en god og tryg oplevelse.

Jeg kan varmt anbefale både Slavan og Mølholm generelt. Jeg glæder mig meget til at se mit endelige resultat vedrørende maven. Der går dog ca. 6 mdr. inden det endelige resultat ses. Men ar mv. ser rigtig pæne ud. Brysterne er jeg helt chokeret over, hvor flotte de er blevet – og de ser endda også naturlige ud! Også dem er jeg rigtig glade for. Selve operationen er dog virkelig en voldsom omgang rent fysisk – havde godt hørt det var en stor operation, men hold da op! Man kan intet i faktisk 1 måned efter. Og derfra går det stille og roligt fremad.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.