Men først da Slaven havde talt med hæmatologen turde han give mig en tid

Anmeldelse af opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik) hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 22. september 2014


Tidspunkt for behandlingen:aug 2014
Behandling:Opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik)
Behandler:Slaven og Jørn Bo

Personlig beretning

Jeg var igennem et lidt nervepirrende forløb inden tiden, fordi mine blodpladetal ikke var så høje som de skulle være, så jeg blev sendt til hæmatolog, som heldigvis kunne sige hos for mig.
Men først da Slaven havde talt med hæmatologen turde han give mig en tid. Så jeg fik først fremrykken min tid, så aflyst den og så endte jeg med at få en tidligere tid, men først dagen før, så til sidst gik det stærkt. Jeg havde heldigvis alle forberedelser i forhold til arbejde på plads, så jeg sprang glad til.

Under hele indlæggelsen var jeg totalt tryg og der havde da heller ikke under operationen været nogen problemer med blodpladerne, så alt gik godt.

Nu venter jeg spændt på for første gang siden jeg var 5 år, at have en flot mave og ikke mindst at slippe for smerter af udfolder på ryggen.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.