Hvor pokker skal jeg starte !!

Anmeldelse af øjenlågsoperation af øvre øjenlåg hos Hovedstadens Plastikkirurgi, indsendt 27. juli 2016


Tidspunkt for behandlingen:jan 2016
Behandling:Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg
Behandler:Hans Henrik steenfoss

Personlig beretning

Hvor pokker skal jeg starte !!! På min operationsdag mødte jeg til aftalte tid, det gjorde klinikken ikke. Receptionisten ankom åbnede 15 min efter min mødetid. Måtte selv efter yderligere ventetid gøre opmærksom på min ankomst og hvad jeg skulle. Der blev ikke tilbudt vand, the eller kaffe. På bordet i reception stod der en halv fyldt 11/2 plastik flaske med lunken vand ( stod der da receptionisten kom og der havde jeg ventet i 15 min udenfor døren så den var utvivlsomt fra dagen forinden) Under operationen (lokalbedøvelse )bliver jeg ramt af panik og beder om en pause til lige at få styr på min vejrtrækning hvortil kirug svare “så meget postyr over så lidt”! Det var lige før jeg havde valgt en anden klinik til at fjerne tråde, havde hverken lysten eller tilliden til at vende retur, men gjorde det alligevel. På dagen hvor jeg skal have fjernet tråde, er en tråd forsvundet natten over, sygeplejersken mener jeg selv har pillet den ud i søvne og det ikke er mere tråd at fjerne…. kommer hjem, kigger og kan tydeligt se tråden midt på øjenlåg og fjerner ca 4cm tråd. Aldrig om jeg sætter mine ben der igen! Det færdige resultat kan jeg ikke se endnu, men umiddrlbart er jeg tilfreds, men er sikker på andre kunne have lavet det ligeså pænt i en mere serviceminded tone og uden at få 4, cm souvenier tråd med hjem !

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onVesterbrogade 10, 5. sal, 1620 København V

København V

Vesterbrogade 10, 5. sal, 1620 København V,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.