Råd og vejledning om plastikkirurgi og kosmetisk behandling

CosmeCare

CosmeCare
Kompagnistræde 14B, st.
1208 København K

Telefontider

Hjertelig velkommen til CosmeCare


I hjertet af København, tæt på Holmens kanal, blot 10 minutters gang fra Rådhuspladsen i Kompagnistræde 14 B, st. ligger CosmeCare, hvor der tilbydes det bedste inden for professionel hud og kropsplejebehandlinger.

Flotte omgivelser, hyggelig atmosfære, fantastiske behandlinger, trygge hænder i kombination med mange års professionel erfaring, sikrer vores kunder resultater og oplevelser ud over det sædvanlige.

Hvem er CosmeCare


CosmeCare drives og ejes af Maryam Nazem en dygtig og erfaren sygeplejerske/hudterapeut og akupunktør med en bred erfaring inden for skønhed og sygepleje.
Yderligere haves specielle uddannelser i forskellige vævsfillere og Botox® for rynkebehandling, hudforyngelse, hudanalyse og til sidst alternativ behandling.

Vi tilbyder behandlinger fra forskellige kosmetiske, afstressende og slankende-kropsbehandlinger til rynkereducerende behandlinger med specielle produkter som Juvéderm®, Mene & Moy®, Botox® og Dermaroller®

Vi behandler svedgener under arme og hænder med Botox®.

Hudforyngelse på ansigtet, hals, cleavage/décolleté, hænder og fødder er en af vores specielle behandlinger.

CosmeCare er registeret i Sundhedsstyrelsen og tæt samarbejde med Annet Aasted en af Danmarks førende plastikkirurger er lægeansvarlig for CosmeCare.

Sundhedsstyrelsens Tilsyn

Vedrørende konsultation

Gratis konsultation både hos sygeplejerske og plastikkirurg.

Billeder fra klinikken

cosme