Råd og vejledning om plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Telefontider

 • mandag
  08:00 - 17:00
 • tirsdag
  08:00 - 17:00
 • onsdag
  08:00 - 17:00
 • torsdag
  09:00 - 16:00
 • fredag
  09:00 - 15:00

Førsteklasses kirurgi i trygge omgivelser


Citadellkliniken er en af Sveriges største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi tilbyder førsteklasses plastikkirurgi og i varme og personlige omgivelser, hvor du føler dig tryg og i gode hænde.

Klinikken er topmoderne, og dens beliggenhed i nærheden af sygehuset giver en god sikkerhed. Som skøn kontrast kan vi samtidig tilbyde smukke omgivelser, som er gode for både krop og sjæl. Vores nyrenoverede lokaler i den gamle strandpavillon ligger lige ved havet med en fantastisk udsigt over Øresund.

Her mødes du af vores erfarne personale, som alle er specialister inden for deres område. Vores fælles målsætning er, at du skal forlade klinikken glad og tilfreds med et forbedret selvbillede efter en vellykket forandring. Uanset hvem du er, og uanset hvilket indgreb, du skal have foretaget.

Ring gerne og bestil en tid på +46 40 30 17 50 og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig.

æstetisk plastikkirurgi

brystforstørrelse

fedtsugning

 

Kig med indenfor


Billeder fra klinikken

Modtagelsen i Malmø

Modtagelsen i Malmø er nyrenoveret og ligger centralt ved Gustav Adolfs torv – en strategisk placering, da mange af vores patienter bor og arbejder i Øresundsregionen

Vores personale

Vores personale består af håndplukkede specialister, som alle prioriterer arbejdet højt.

Vores personale

Som patient hos os bliver der taget godt hånd om dig, og vi garanterer en høj sikkerhed og kvalitet både hvad angår pleje og resultat.

Vores personale

Vi er alle omhyggelige perfektionister, som elsker vores arbejde, og som ikke går hjem, bare fordi klokken er blevet fem, og som syntes, at det er rigtigt dejligt at tage hånd om vores patienter.