Råd og vejledning om plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Hvad er Mylooks VIP Deals?

Q: Hvorfor Mylooks VIP Deals?

A: 90.000 mennesker besøger månedligt Mylooks. Det betyder, at vi kan presse klinikker og forhandlere til at give os gode rabatter på behandlinger og produkter, så du kan spare penge. På den måde står vi stærkere som forbrugere.

Q: Hvordan fungerer det i praksis?

A: Når du først er blevet tilmeldt vores Mylooks VIP-liste, vil du løbende på din e-mail modtage VIP Deals fra os. Det sker helt automatisk, når vi har forhandlet en god pris hjem til dig. Når du ser et godt tilbud, slår du til og køber.

Q: Hvor mange mails med VIP Deals vil jeg modtage?

A: Vores målsætning er, at vi vil sende mails ud med VIP Deals et par gange om ugen. Det vil dog være forskelligt fra uge til uge og afhænge af, hvornår vi får forhandlet et rigtig godt tilbud hjem til dig.

Q: Hvorfor er det en fordel at være på jeres Mylooks VIP-liste?

A: Det er det fordi vores tilbud er begrænsede. Det er kun de hurtigste, som vil få mulighed for at købe. Almindelige brugere af vores hjemmeside og Facebook-site, og som ikke er på vores VIP-liste, vil først få tilbuddet senere end dig.

Q: Er det muligt at framelde mig jeres VIP Deals-liste igen?

A: Ja, naturligvis. I hver eneste mail, du får fra os, er der et direkte link til at afmelde dig fra VIP-listen. Der vil også være et link til din VIP Deals profil, så du kan til- eller fravælge bestemte typer behandlinger og produkter.

Q: Ok, det lyder super alt sammen. Men hvordan tilmelder jeg mig så?

A: Her er et link, så du kan skrive dig op med det samme: Tilmelding til Mylooks VIP Deals.

Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.