Råd og vejledning om plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Fortrolighedspolitik

Mylooks’ politik vedrørende personlige oplysninger

Mylooks indsamler ikke personlige oplysninger om brugerne af siden, uden den enkelte bruger aktivt har givet sin tilladelse.

Mylooks opbevarer personlige oplysninger fortroligt og vi hverken sælger, udlejer eller udleverer oplysningerne til tredjemand.

Mylooks overholder de til enhver tid gældende regler i markedsføringsloven og persondataloven.

Vedrørende Mylooks’ nyhedsbrev

Personlige oplysninger opgivet ved tilmelding til Mylooks’ nyhedsbrev opbevares indtil abonnenten ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet længere.

Vedrørende Mylooks’ bedømmelsessystem

Personlige oplysninger opgivet ved indsendelse af klinikbedømmelser opbevares fortroligt. Oplysningerne indsamles for at begrænse misbrug af bedømmelsessystemet. Mylooks benytter i enkelte tilfælde oplysningerne til internt at vurdere ægtheden af en bedømmelse. De personlige oplysninger vil aldrig blive offentligtgjort eller videregivet, udlejet eller solgt til tredjemand. Selve bedømmelserne af klinikkerne, inklusive fritekst og den personlige beretning er Mylooks berettiget til frit at råde over, under forudsætning af at teksterne forbliver fuldstændigt anonymiseret.

Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.