Råd og vejledning om plastikkirurgi og kosmetisk behandling

For klinikker

Login for klinikker

Mylooks har netop gennemgået en række større ændringer, og vi er overgået til en ny og mere moderne teknisk platform. Vi er desværre ikke helt færdige med systemet til klinik-login. Vi beder jer derfor om at kontakte os, hvis I har ændringer til jeres informationer.

Er din klinik endnu ikke oprettet?

Alle klinikker, der udfører kosmetisk kirurgi eller anden kosmetisk behandling, samt alle tandlæger, øjenkirurger, skønhedsklinikker og frisører kan blive oprettet på Mylooks.dk.

Ved at være oprettet på Mylooks.dk får klinikken adgang til mere end 90.000 potentielle nye kunder hver måned. Mylooks.dk er Danmarks største medie inden for kosmetisk behandling. Hver måned klikker tusindvis af danskere sig ind på Mylooks for at søge information om en behandling og ikke mindst for at finde den rette klinik. Tilmeld din klinik i dag og sørg for, at disse mange potentielle kunder kan finde din klinik.

Mylooks har netop gennemgået en omstruktuering, og vores tilmeldingsside for klinikker er endnu ikke færdig. Du bedes derfor kontakte os på mail, hvis du gerne vil have din klinik oprettet. Skriv til kontakt@mylooks.dk

Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.