Råd og vejledning om plastikkirurgi og kosmetisk behandling
avatar
lasse

8. juli 2007

Sorte rander under øjnene

Hej


Jeg har problemer med sorte/mørke render under øjnene. Det er et mega problem for mig, da jeg stadig er i en ung alder.


Findes der en behandling af dette, som ikke er smertefuld eller dyr?


Har hørt noget om peeling, men er det den eneste måde? – Det skulle vist gøre ondt og give sår.


På forhånd tak

Profilbillede af Frants Grymer
Frants Grymer

18. august 2007
Lægens svar

Årsagerne til sorte/mørke rander under øjnene er forskellige:


Der kan være tale om pigmentering af huden, men også om gennemskinnelighed af underliggende vener, som giver en blåsort farve. Endelig kan der være tale om en fordybning, som giver en skyggevirkning, og til sidst kan man have en kombination af de nævnte årsager.


Dette influerer på måderne, hvorpå man kan behandle det. Det er nødvendigt med en konsultation for at få en afklaring af dette.


Behandlingerne kan bestå i operativ fjernelse af fedt på nedre øjne, injektion af en fillersubstans samt peeling, som du selv nævner.


Smerterne ved de forskellige behandlinger er ikke lige udtalte, og under alle omstændigheder vil man i reglen på den ene eller anden måde sagtens kunne enten helt fjerne smerterne eller gøre disse til noget, man kan holde ud.


Det er rigtigt, at en peeling vil give sårdannelse i en ophelingsfase, og man vil få forklaring på, hvorledes man behandler disse.


Med hensyn til priser vil de ovennævnte behandlinger koste fra 2-3.000,- og op til omkring 12.000,- kr.. Skal der laves kombination af flere behandlinger, kan højere pris komme på tale.

Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.