Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Restylane og botox ml. brynene og efterflg. bivirkninger flag

3 visninger

1 svar

  • Avatar of Kærlighed1960
    0
    70
    helpSpørg lægen:

    Restylane og botox ml. brynene og efterflg. bivirkninger

    9. september 2013

    Jeg har for 5 uger siden fået Botox samt Restylane i området mellem øjenbrynene pga vredesrynke.

    Efterfølgende opstår 2 uger efter hævelse og rødme i området og jeg får så et enzym (hyaluronidase) sprøjtet ind i lille dosis for at få “opløst” restylanen.

    Dagen efter enzymet opstår hævelser under begge mine øjnene (intet fået sprøjtet ind under øjnene, KUN mellem øjenbrynene).

    Jeg får Prednisolon mod hævelserne under øjnene og de forsvinder stille og roligt efter 3 dage.

    Mellem mine øjenbryn er Restylanen der stadig og ligger nu som en mærkbar og synlig “pølse”. Det er som om der nu er en ekstra pølse længere oppe, end hvor Restylanen blev sprøjtet ind, så min behandler mener måske, Restylanen har flyttet sig efter Hyaluronidasen.

    Jeg tør ikke få mere hyaluronidase fordi jeg ikke ved om det kan være det der gav mig de væskeansamlinger under øjnene dagen efter insprøjtning af enzymet??? Har I hørt om den bivirkning ved dette enzym?

    Min hud mellem øjenbrynene er desuden stadig misfarvet , let rødlig/gullig. Går det nogensinde væk?

    Jeg er ikke varm eller øm så min behandler mistænker ikke infektion. Har dog fået Dicillin de første dage da hævelserne og rødmen opstod.

    Hvad har jeg af muligheder for at komme af med mine “buler” i panden (mellem brynene), og risikerer jeg at Restylanen bliver siddende varigt? Det er ikke permanent filler, der er brugt, men jeg hørt før, at nogen gange bliver Restylanen i huden alligevel.

    Kan det være allergisk reaktion overfor Restylanen ?

    Kh den fortvivlede.

     

     

     

     

     

    Avatar of Jesper Nygart
    0
    0
    Besvaret den 12. september 2013

    Hej Fortvivlede

    Det lyder som et rigtigt uheldigt forløb, og det er selvfølgelig rigtigt ærgerligt for dig.

    Når jeg skal besvare dit spørgsmål, skal du tage højde for, at jeg ikke har set dig, og derfor ikke kan give dig et fuldgyldigt bud på hvad der er galt.

    Du har bemærket, at din hud er misfarvet og, at der ligger en synlig og mærkbar ”pølse”.

    Det kunne tyde på, at du er injiceret for overfladisk i huden. Enten afventer man, at det går væk af sig selv, som regel i løbet af 4-6 måneder, eller også behandler man aktivt med Hyaluronidase.

    Hyaluronidase er et enzym, der nedbryder Restylane i små bidder, så det kan diffundere ind i kroppen. Nedbrydningen går hurtig, og er fuldstændig i løbet af nogle dage, men det forudsætter, at Hyaluronidasen er injiceret nøjagtigt, der hvor Restylanen ligger.

    ”Restylanepølsen” kan ikke flytte sig pga af Hyaluronidase. Der er nok snare tale om, at et andet område heller ikke er injiceret i det rigtige lag af huden, og at det nu er blevet synligt.

    Hvis du er meget generet af Restylanen, ville jeg foreslå, at man forsøger med Hyaluronidase igen. Men denne gang i mindre mængder og som sagt meget nøjagtigt.

    Jeg håber du hermed har fået svar på det væsentlige i din mail.

     

    Mange hilsner

    Jesper Nygart
    Speciallæge

Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.