Råd og vejledning om plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Der blev fundet 34 klinikker, der tilbyder brystløft:

43 anmeldelser
Harmonisk brystløft i trygge rammer: København eller Aarhus
Vi har igen lavet en unik aftale med nogle af Danmarks dygtigste og mest erfarne plastikkirurger. Vælg OPA Privathospital i København eller Aarhus for et et smukt og sikkert brystløft.
13.999,-
16.800,-
 
Mylooks anbefaler
Denmark

Hovedstadens Plastikkirurgi

Hovedstadens Plastikkirurgi
Vesterbrogade 10, 5. sal
1620 København V

Brystløft, lille, fra 19.900
Brystløft, stor, fra 26.000

Når du kommer til en konsultation hos os, afsætter vi 45 min., hvor vi i ro og mag taler med dig om dine drømme og ønsker i forhold til dine bryster. Vi benytter os af 2 metoder, anker- og slikkepindsmetoden, og det er dit bryst og/eller dig, der afgør, hvilken metode vi bruger.

Vi fortæller dig uddybende om metoden, så du er rustet til at træffe et evt. valg af metode.

Skriv dine spørgsmål ned, så du kan huske dem ved konsultationen.

Mange kvinder er kede af at barmen hænger. Årsagen kan skyldes forskellige ting: Det kan være en medfødt udvikling, og at barmen allerede hænger fra puberteten og fremefter. Hyppigere er det dog efter amning eller efter en periode med overvægt, og siden hen vægttab, hvorved brystet tømmes for fedt, men huden trækker sig ikke tilsvarende sammen. Uagtet årsagen er mange kvinder dog kede af dette.

Der findes forskellige operationsteknikker, og fælles for dem er, at de alle giver ar rundt om brystvorten og neden under denne. De lidt ældre teknikker giver endvidere et ar i hele folden under brystet, men med den nyeste teknik, der i øvrigt også giver en pæn form af brystet, er det muligt kun at holde sig til et ar rundt om brystvorten og lige nede under denne.

Ved meget store bryster der hænger, skal man være klar over at en brystløftsoperation næppe vil give det store resultat, idet den tunge barm hurtig vil sætte brystet i næsten samme position. Derfor skal man overveje i et sådant tilfælde at få mindsket brystet samtidig. Operationen skal foretages på normalvægtige kvinder, da overvægtige kvinder ofte har store bryster, hvor et egentligt løft som nævnt ikke giver nogen nævneværdig effekt.

Der findes variationer af hængebarm, og variationer i hvordan det brune område uden om brystvorten ser ud, og formen af dette.

Såkaldt tuberøse bryster, er hvor brystbasen er smal og brystet lidt rørformet og hængende. Brystvorten og det brune område udenom er stort, slapt og fremstående. Ved sådanne tilstande er det brystløftsoperation med nogle enkelte ændringer, som skal foretages.

OPERATIONEN:

Ved operationen skal der fjernes hud og brystkirtlen skal formes. Brystvorten skal placeres opad, og ofte skal det brune område gøres mindre.

Operationen kan foregå i lokal bedøvelse eller fuld bedøvelse, lidt afhængigt af ens temperament og evne til at klare lokal bedøvelse, idet der ved lokalbedøvelse skal lægges en hel del stik i brysterne. Operationen varer 1½-2 timer, og efter operationen vil der enten blive lagt en forbinding eller en god støttende BH.

Inden operationen vil der blive taget foto, og optegnet hvor brystvorten skal sidde, og hvor meget denne skal mindskes, samt hvilken del af huden, der skal fjernes. Ved de nye teknikker med kun et ar under brystvorten, vil arret være noget rynket i starten, men dette vil glatte sig efter 3 mdr. Ved operationen fjernes kun en lille smule hud, så brystet vil i princip have samme størrelse som inden operationen, og fylde det samme i BH-skålen, men naturligvis sidde betydeligt pænere.

BIVIRKNINGER OG KOMPLIKATIONER:

Følesansen i brystvorten kan mindskes, ændres eller endda tidvis blive bedre. Man kan fortsat amme ved fremtidige graviditeter. Der vil komme et ar rundt om brystvorten, neden under denne, og i visse tilfælde hele vejen i folden. Det er uforudsigeligt hvordan arrene bliver, idet det er individuelt.

Der kan gå op til 1 år før man kan vurdere dette, og i en periode kan arrene blive ganske tykke og røde. Der kan altid være noget manglende sårheling, og små sår i syningerne, som tager noget længere tid at hele. Der kan optræde betændelse og lige efter operationen kan der være tale om en efterblødning der operativt skal udtømmes.

Der kan forekomme lidt skævhed, eller at formen på det brune uden om brystvorterne kan blive lidt ovalt eller hjerteformet.

Ved store bryster kan der komme nogen sår underneden, idet noget af huden kan dø, som følge af stramningen omkring. I tilfælde af betændelse, kan dette oftest klares med penicillin eller tilsvarende.

Man skal passe på arrene det første ½-års tid, og undgå sol og solarium. Man skal være klar over at brystløft ikke holder livsvarigt, og ikke forbliver i samme position, som lige efter operationen, da tyngden, aldersforandringerne og huden slappes, og hen af vejen vil brystet kunne hænge lidt, men næppe i samme grad som før operationen.

EFTER OPERATIONEN:.

BH nat og dag i 3 mdr. Sygemelding 2-7 dage, og suturfjernelse efter 14.
dagen. I nogen tilfælde sys der med tråd der opløser sig selv. Undgå sport i
14 dage, men almindelige små gøremål kan som sagt foretages efter et par dage.

Man kan bade umiddelbart dagen efter. Er der lagt plaster på, kan dette tåle bad, og skal først fjernes samtidig med trådene. Er der brugt den nye teknik vil arret de første 3 mdr. se noget underlig og rynket ud, men dette glatter sig.

Tidvis kan der være en lille hudtut, som skal fjernes i lokal bedøvelse, men dette er kun et minimalt indgreb. Smerterne er svage til moderate.

  Pris frakr 19.500,-
  Eller fra

  Finansiering med Mylooks OperationsLån

  Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 8.772,-, Total, der skal betales: kr 28.272,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.9 %
  Denmark

  Aleris-Hamlet Hospitaler

  Aleris-Hamlet Hospitaler
  Gyngemose Parkvej 66
  v/ tidligere TV-By
  2860 Søborg

  Brystforstørrelse med brystløft: fra 46.800 kr.

  • All-inclusive - forløbspris uden ekstra omkostninger
  • Speciallæge i døgnvagt
  • Mulighed for tilkøb af mammografi
  Pris frakr 19.500,-
  5 klinikker mere:
  • Esbjerg
  • Herning
  • Aalborg SV
  • København Ø
  • Aarhus N
  Bellaklinikken
  Kungstorget 8, Knutpunkten
  252 78 Helsingborg
  Sweden
   PrisSEK 38.000,-
   Omregnetca. kr 29.716,-
   Denmark

   Amalieklinikken A/S

   Amalieklinikken A/S
   Borgergade 20, 1. sal
   1300 København K

   Ved fuld bedøvelse inkluderer prisen overnatning i klinikken. Operation af Jens Jørgen Elberg, Overlæge på Rigshospitalet, plastikkirurgisk afdeling. Behandlingen er omfattet af Amaliegarantien, som kan læses på vores

    Pris frakr 16.000,-
    Eller fra

    Finansiering med Mylooks OperationsLån

    Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 7.392,-, Total, der skal betales: kr 23.392,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 14.3 %
    Estetikcentrum
    Studentgatan 6
    21138 Malmø
    Sweden
     PrisSEK 28.800,-
     Omregnetca. kr 22.522,-
     Denmark

     AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center

     AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
     Skejbyparken 154
     8200 Århus N

     Brystløft, teknikafhængig, minimum 24.000 kr. Med implantater: 44.000 kr.

     • Bredeste udbud af specialer
     • Altid bedste teknik og kvalitet
     • Hurtig og kompetent behandling
     Priskr 24.000,-
     Eller

     Finansiering med Mylooks OperationsLån

     Løbetid: 72 mdr., Samlede kreditomkostninger: kr 10.548,-, Total, der skal betales: kr 34.548,-, Årlig variabel debitorrente: 10.3 %, ÅOP: 13.6 %
     SwedenDenmark

     Citadellkliniken

     Citadellkliniken
     Selma Lagerlöfsvägen 55
     261 31 Landskrona
     Sweden

     Citadellkliniken er en af Sveriges største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi tilbyder førsteklasses plastikkirurgi og i varme og personlige omgivelser, hvor du føler dig tryg og i gode hænde.

     Klinikken er topmoderne, og dens beliggenhed i nærheden af sygehuset giver en god sikkerhed. Som skøn kontrast kan vi samtidig tilbyde smukke omgivelser, som er gode for både krop og sjæl. Vores nyrenoverede lokaler i den gamle strandpavillon ligger lige ved havet med en fantastisk udsigt over Øresund.

     Her mødes du af vores erfarne personale, som alle er specialister inden for deres område. Vores fælles målsætning er, at du skal forlade klinikken glad og tilfreds med et forbedret selvbillede efter en vellykket forandring. Uanset hvem du er, og uanset hvilket indgreb, du skal have foretaget.

      PrisSEK 34.000,-
      Omregnetca. kr 26.588,-
      3 klinikker mere:
      • Malmö
      • Hellerup, Denmark
      • Helsingborg
      DenmarkSweden

      Akademikliniken

      Akademikliniken
      Sværtegade 3, 1 sal
      1112 København K

      Akademikliniken er Skandinaviens - og et af verdens største, private hospitaler indenfor kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi. Vores motto er skønhed gennem videnskab. Akademikliniken har plastikkirurgiske klinikker i Malmø, Stockholm, Gøteborg och Oslo, samt en modtagelse i København for forundersøgelse og efterkontrol hos danske plastikkirurger.

      På Akademikliniken er ansat 21 plastikkirurger (Malmø 3 kirurger), som alle er speciallæger i plastikkirurgi. I alt har klinikken over 200 ansatte. På klinikken har vores plastikkirurger et tæt samarbejde med andre speciallæger som narkoselæger og hudlæger.

      Prisen for en behandling afhænger af en række faktorer, f.eks. individuelle forudsætninger, indgrebets eller behandlingens omfang, om det er et enkelt indgreb eller en kombinationsbehandling etc. Den endelige pris for din behandling eller operation fastsættes i forbindelse med din personlige konsultation.

      I operationsprisen indgår alt; selve operationen, narkose og lokalbedøvelse, opvågning på bemandet opvågningsafdeling og personlig omsorg og pleje på sengeafsnittet samt kontrolbesøg hos plastikkirurg og/ eller sygeplejerske.

      Når din operation er overstået og du er blevet udskrevet, har du adgang til din plastikkirurg og øvrige plejepersonale 24 timer i døgnet alle ugens dage

      For visse typer af indgreb, hvor der foreligger medicinsk indikation, indgår der overnatning på klinikken inkl. morgenmad og frokost/ middag.

      Hvis operationen kræver brug af korset eller sports-BH, indgår disse i prisen.

      Alle operationspatienter får et sæt med hudplejeprodukter med sig hjem. Hvis du har fået lavet visse former for ansigtskirurgi, bidrager produkterne til at optimere resultatet af din operation takket være en forbedret hudkvalitet, struktur og fugtniveau.

       Pris frakr 29.500,-
       1 klinik mere:
       • Malmö, Sweden
       SwedenDenmark

       Citadellkliniken

       Citadellkliniken
       Lilla Nygatan 11
       211 38 Malmö
       Sweden

       Citadellkliniken er en af Sveriges største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi tilbyder førsteklasses plastikkirurgi og i varme og personlige omgivelser, hvor du føler dig tryg og i gode hænde.

       Klinikken er topmoderne, og dens beliggenhed i nærheden af sygehuset giver en god sikkerhed. Som skøn kontrast kan vi samtidig tilbyde smukke omgivelser, som er gode for både krop og sjæl. Vores nyrenoverede lokaler i den gamle strandpavillon ligger lige ved havet med en fantastisk udsigt over Øresund.

       Her mødes du af vores erfarne personale, som alle er specialister inden for deres område. Vores fælles målsætning er, at du skal forlade klinikken glad og tilfreds med et forbedret selvbillede efter en vellykket forandring. Uanset hvem du er, og uanset hvilket indgreb, du skal have foretaget.

        PrisSEK 34.000,-
        Omregnetca. kr 26.588,-
        3 klinikker mere:
        • Landskrona
        • Hellerup, Denmark
        • Helsingborg
        Match finder det bedste tilbud til dig!
        Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.