Råd og vejledning om plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Annoncering på Mylooks

Er du interesseret i at markedsføre dit produkt eller din ydelse i et attraktivt og meget målrettet miljø? – Og samtidig til en lav pris? Så læs videre…

Hvorfor vælge at annoncere hos Mylooks?

  • Mylooks er det oplagte reklamemedie for jer, som driver en kirurgisk klinik,
    en klinik, der udfører laser- og injektionsbehandling, en tandklinik eller øjenklinik. Men også for jer, der har en skønhedssalon eller en frisørsalon! Måske sælger I modetøj eller smykker? – Når det drejer sig om udseende har Mylooks den helt rette målgruppe!
  • Hovedparten af Mylooks’s besøgende er kvinder mellem 20 og 50 år. Portalen besøges dog også af mange mænd, som typisk ønsker af få foretaget hårfjerning, hårtransplantation, tandblegning, øjenoperation og lignende indgreb.

Klik her for at se mere information om annoncering på Mylooks

Hvad gør jeg nu, hvis jeg ønsker at komme ud med mit budskab til de 85.000 besøgende på Mylooks?

Hvis du ønsker at annoncere på Mylooks, eller hvis du ønsker yderligere information vedrørende de forskellige annoncetyper og -priser, bedes du
venligst skrive en mail til: annoncering@kosmetiskguide.dk – det er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.